DiecastXchange Forum banner

AUTOart 1:18 Nissan Skyline (R32) GT-R V.Spec II '94

10K views 14 replies 10 participants last post by  Alex SZ1996  
#1 ·
#2 · (Edited by Moderator)
Jak zawsze świetne zdjęcia! To jeden z moich ulubionych Skyline GT-R. Podobają mi się felgi i czysty, stosunkowo nieskomplikowany wygląd tego samochodu. R35 GTR to jedyny azjatycki samochód sportowy w mojej kolekcji, więc naprawdę muszę go kiedyś zdobyć!

#7 · (Edited by Moderator)
Ładne!!! Potrzebuję tego
Image
(Firma spedycyjna zgubiła mój z modelami o wartości 17 tys. dolarów..)
Image
Image
AUTOart zrobił przedni koniec za długi/za wyprostowany i klockowaty, a tylny kąt dachu jest zbyt pionowy, ale nadal wygląda tak dobrze jak mój Kyosho, który został "zgubiony"... jedynym problemem z Kyosho jest to, że przesadzili z tylnymi światłami i brakiem bocznych szyb w wersji ulicznej lub ich formach BNR32.. Kocham GT-R PERIOD(Jeden z moich przyjaciół jest właścicielem warsztatu tuningu GT-R i uwielbiam tam chodzić po inspirację)!!!
Image
..i ładne zdjęcia! Alex, czasami mnie przerażasz, naprawdę mamy prawie wszystkie te same modele (..i kochamy Suprę)..LOL Dobry gust, człowieku!
Image
Image
Image

#11 · (Edited by Moderator)
Jak to się stało, że modele warte 17 000 $ zaginęły?
Image
...przez, użycie firmy spedycyjnej z Florydy do wysyłki moich przedmiotów przechowywanych w Detroit do Dallas/Fort Worth...
Image
Nie wiem, jak zgubili lub, co gorsza, ukradli przedmioty?
Image
..ale podczas tej wielkiej burzy lodowej w zeszłym grudniu w USA transport zostawił moje rzeczy na ponad trzy tygodnie w Chicago w ich centrum magazynowym, ponieważ twierdzili, że nie mogą jechać, a moja przesyłka nie szła szybciej z powodu innych zaplanowanych prac (Całkowity BS.!!!)
Image
...Myślę, że to się tam wydarzyło!?!?!..Złodzieje.
Image
Image
Image
Jak mówiłem, zapłacili za "niektóre" przedmioty, ale wciąż brakuje mi rzadkich rzeczy, które kupiłem, mieszkając w Europie po raz pierwszy. Rzeczy takie jak moje AUTOart MB Dealer Edition S-Klasses/CL-Klasse/ AMG 63 S-Klasses/pierwsze wydanie bugatti Veyrons/nawet mój Norev DS21 Citroen/Oba moje Kyosho Skyline BNR32GT-Rs (miałem rzadki czerwony i zamieniłem mój biały w Spec-II look alike..a nawet mój szary AUTOart GT-R32)..Dużo AUTOarts/Kyoshos/Exotos/PMA i Biantes ZGINĘŁO!!!
Image
Przez cały czas po tym wydarzeniu szukałem na ebay. Złodzieje mieli gust...
Image
Oto kilka zdjęć GT-Rs i tym podobnych...
Image

To bolało, tylko przeglądanie tych kilku zdjęć...

#14 ·
Cóż, internet jest pełen Twoich zdjęć, jeśli chodzi o odlewy Skyline
Image
. Naprawdę uwielbiam R32, wygląda najeleganckiej ze wszystkich. Odważyłbym się powiedzieć, że wygląda nawet lepiej niż R33. Mam 3 R32 w mojej kolekcji, 2 samochody wyścigowe Grupy A (Calsonic i STP) i niedawno miałem szczęście znaleźć białą edycję SRC w zabójczej cenie!

#15 · (Edited by Moderator)
Cóż, internet jest pełen twoich zdjęć, jeśli chodzi o odlewy Skyline
Image
Naprawdę uwielbiam R32, wygląda najeleganckiej ze wszystkich. Odważyłbym się powiedzieć, że wygląda lepiej niż R33. Mam 3 R32 w mojej kolekcji, 2 samochody wyścigowe Grupy A (Calsonic i STP) i niedawno miałem szczęście znaleźć edycję SRC w kolorze białym w zabójczej cenie!
tak, natknąłem się na moje zdjęcia wiele razy, kiedy szukam zdjęć :).
Niekiedy bardziej podoba mi się R33 niż R32, a innym razem jest odwrotnie. Ale bardzo lubię oba samochody.
Dobry wynik w edycji SRC. Nie wiem, ile zapłaciłeś, ale znalezienie dobrych ofert na modele Skyline nie jest już powszechne.