Nadchodzi interesująca era dla kolekcjonerów BMW.
Umiem czytać po rosyjsku, więc będę również śledził ten wątekZostało opublikowane 3 dni temu. Oto źródło:
![]()
Rzeczywiście są małe. Uwielbiam pomysł tych ultra-szczegółowych 1/64, ale mogą być zbyt małe, aby można je było wyeksponować na półce, i wolałbym ich w ogóle nie dotykać, aby przypadkowo nie złamać żadnych delikatnych części. Co gorsza, mój wzrok nieco się pogorszył z wiekiem i faktycznie potrzebuję lupy i silnego bezpośredniego światła, aby podziwiać niektóre detale tych małych piękności. Niedawno dostałem Tarmac Works Lexus LS, a emblemat Lexusa wygląda jak nierozpoznawalna plama, dopóki nie użyłem funkcji zoomu aparatu iPhone. Dopiero wtedy mogłem wyraźnie zobaczyć emblemat Lexusa.Są dla mnie za małe.....nie mam małych rąk.
umm, po ponownym przeczytaniu slajdu z prezentacji ze zdjęcia, nic nie wspomina o nadchodzących wydaniach w skali 1/18. Nie ma wzmianki o skali, więc może warto być sceptycznym i jeszcze nie cieszyć się z radości...
To była opcja – uosobienie sloganu „Sheer Driving Pleasure”, lol1/64 to... eee... wyciągnijcie własne wnioski:
![]()
umm po ponownym przeczytaniu slajdu z prezentacji ze zdjęcia, nic nie wspomina o nadchodzących wydaniach w skali 1/18 /QUOTE]
![]()
Czy to jest dźwignia zmiany biegów, czy po prostu cieszysz się, że mnie widzisz?To była opcja - uosobienie sloganu Sheer Driving Pleasure, lol
Ja i ty też, bracie. Jak bardzo 1/64 i 1/43 są ładne..... fakt, że muszę wyciągnąć lupę, przeraża mnie do granic możliwości.Gorzej, mój wzrok nieco się pogorszył z powodu wieku i faktycznie potrzebuję lupy i silnego bezpośredniego światła, aby podziwiać niektóre szczegóły tych maleńkich piękności.
Wyglądają świetnie, a niektóre z nich są nawet w fantazyjnych opakowaniach, jakby siedziały na skórzanej podstawie i tak dalej. Ale jeśli którykolwiek z tych skomplikowanych elementów odpadnie, będzie to prawdziwa udręka, żeby je ponownie przymocować. Dwa z DCM Mercedes W100 Pullman, które otrzymałem jakiś czas temu, mają luźne wycieraczki i prawie niemożliwe było dla mnie ich ponowne przymocowanie. Nawet z odpowiednią pęsetą moje drżące ręce nie pomogły, ale ostatecznie udało mi się je ponownie przykleić.Ja i ty też, bracie. Tak bardzo, jak 1/64 i 1/43 wyglądają świetnie..... fakt, że muszę wyciągnąć lupę, przyprawia mnie o mdłości do potęgi N.
DAJCIE MI DUŻE 1:18.....
Dopóki Spark nie przestanie produkować LMDh V8 Hybrid.Nadchodzi interesująca era dla kolekcjonerów BMW.
![]()